Oud-Hollands

Onze Taal op Twitter: @PaulaHofrichter" Het is oud-Hollands betekenis: zoals in het oude Holland óf Oudhollands taalvariant; zie http//t.co/wOPHfioudp.:
Volgen @ onzetaal volgen Volg je nu Je volgt @ onzetaal Ontvolgen @ onzetaal ontvolgen Geblokkeerd @ onzetaal geblokkeerd Deblokkeren @ onzetaal deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ onzetaal in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ onzetaal annuleren. @PaulaHofrichter Het is oud-Hollands betekenis: zoals in het oude Holland óf Oudhollands taalvariant; zie http//: woordenlijst.org/zoek/qoudhol landsww.
oud-Hollands Nederlands woordenboek Woorden.org.
Oudhollands 2 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.de-proefpers.nl/graf/w/oud01.html.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Deze 20 Oud-Hollandse woorden moeten opnieuw in gebruik worden genomen Gatsby.
Dat blijkt uit een rapport De staat van het Nederlands van het Meertens Instituut, de Taalunie en de Universiteit Gent, dat vandaag verschenen is. De heuglijke conclusie van het rapport: Nederlands" is een zeer vitale taal met uitstekende overlevingskansen voor de toekomst.
Oud Hollands.
Op het eerste gezicht zorgt de stroeve tegel uit de serie Oud Hollands voor een sfeer van rust en regelmaat. De tegel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en in vele formaten. De tegels van de serie Oud Hollands worden al jaren op een semi ambachtelijke wijze geproduceerd.
Oudhollands WikiWoordenboek.
het Nederlands dat vroeger in Holland gesproken werd. stellend vergrotend overtreffend. betreffende het Oudhollands de taal. Eiber is een Oudhollands woord voor ooievaar. verouderde spelling of vorm van oud-Hollands van vóór 2006 indien het betekent: betreffende het vroegere Holland of Nederland.
Oud Hollands definitie Encyclo.
Zie voor Oud Hollandse kleuren het artikel Schilderen verven of beitsen van hout. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Beter spellen de Rijn, rijnwijn.
Let op: het Groene Boekje maakt verschil tussen de taal Oudhollands en oud-Hollandse gezelschapsspelen. Zo is er ook verschil tussen de klassieke taal Oudgrieks, de Oud-Griekse godenwereld uit de klassieke oudheid, hoofdletter O en oud-Griekse staatshoofden van het vroegere, maar niet klassieke Griekenland, kleine o.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Oud-Hollands