vertalen nederlands naar engels

Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Songteksten.net Meest bekeken vertalingen.
0842: Rob Verlinden huilde na besluit te minderen 0 reacties. 0758: Guus Meeuwis nieuwe Unicef-ambassadeur 0 reacties. 0709: Langste tokkelbaan primeur op Mysteryland 0 reacties. 0532: This Is Us-kindacteur haalt uit naar pesters 0 reacties. 0508: Paris en Prince Jackson eren opa Joseph 0 reacties.
Google Translate.
Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand.
Engels Vertaalbureau Urgent Vertalen Voor al uw vertalingen.
Om door iedereen begrepen te worden kan ons Engels vertaalbureau deze aanwijzingen en bijvoorbeeld technische terminologie omzetten naar het Nederlands bestemd voor de Nederlandse doelgroep. Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft voor de vertalingen van het Engels naar het Nederlands de vertalers met de Nederlandse moedertaal.
Vertaling Van Kruiden Nederlands-Engels Smulweb.nl.
Om verder te gaan naar de website., verzoeken wij u om akkoord te geven. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik accepteer de cookies. Vertaling van kruiden Nederlands-Engels. Ik ben een typische kokkereller, ik houd van lekker experimenteren. Vertaling van kruiden Nederlands-Engels. Print dit artikel. Bewerk dit artikel. Op verzoek van Smulwebleden komt hier een lijst met kruiden in het nederlands en engels.
NL wetgeving in het Engels Arbo in Europa.
NL wetgeving in het Engels. Van de volgende Nederlandse wetten zijn vertalingen en een korte toelichting in het Engels beschikbaar laatste check relevante wijzigingen 3 april 2015.: Besluit risicos zware ongevallen BRZO. Regeling risicos zware ongevallen RRZO. Klik hier voor deze informatie. Meer informatie over de Nederlandse Arbowetgeving in het Nederlands vindt u via het Arboportaal, de letterlijke teksten zijn beschikbaar via overheid.nl.
Uitdrukkingen en gezegden Met garantie Vertaalbureau.co.
De volgende twee verhaaltjes zijn voorbeelden van wat er gebeurt als je uitdrukkingen en gezegden letterlijk vertaalt naar een andere taal. Daaronder een aantal uitdrukkingen en gezegden die je wél zo goed als letterlijk kunt vertalen tussen Nederlands en Engels.
Lijst van Nederlandse vertalingen van namen en termen uit Harry Potter Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. De boeken over Harry Potter van de hand van de Engelse schrijfster J.K. Rowling zijn in het Nederlands vertaald door Wiebe Buddingh. Hij vertaalt hierbij ook de namen van de vele personages, plaatsen en voorwerpen die in de boeken voorkomen.
Songteksten vertalen in 2 korte stappen!
Welkom op Songtekstvertalen.nl, Ben je opzoek naar een vertaling van een bepaalde songtekst. Hier kun je gemakkelijk Songteksten Vertalen, Lyrics vertalen en liedjes vertalen zodat je snel de vertaling van songtekst hebt. Songtekstvertalen is dé vertaler waarmee je in 2 simpele stappen jouw favoriete songtekst kan vertalen van Engels naar Nederlands.

Contacteer ons

Resultaten voor vertalen nederlands naar engels