vertalen van engels naar nederlands

debris Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: debris DE debris ES debris FR. Vertalingen debris ENNL. 1 the remains of something broken, destroyed etc: The fireman found a corpse among the debris. 2 rubbish: There was a lot of debris in the house after the builder had left. K Dictionaries Ltd. het puin; de rommel m; de puinhoop m; de puinzooi; de zooi; het zootje; de rotzooi; de troep m. afval; prullaria; rommelzooi; vuil; vuilnis; overblijfselen; restanten; wrakstukken; wrakhout. Bronnen: Wakefield genealogy pages; interglot; KNNV Botanical glossary; Wikipedia.; Voorbeeldzinnen met debris. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. ENNL: Round trip. ENNL: capacity management. ENNL: Lessons Learned. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
basically Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: basically DE basically ES basically FR. Vertalingen basically ENNL. in principe bijv.naamw. EN: au fond. Voorbeeldzinnen met basically. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
direct vertaling Engels-Nederlands inclusief voorbeelden.
Er is een directe vlucht van Tokyo naar Londen. We want natural-sounding translations, not word-for-word direct translations. We willen natuurlijk klinkende vertalingen, geen woord-voor-woordvertalingen. Gerelateerd aan direct. guide manage steer conduct drive head lead refer straight erect straightforward square show the way lasting continuous.
apparel Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: apparel DE apparel ES apparel FR. Definities in het Engels: Apparel 8x. Vertalingen apparel ENNL. Voorbeeldzinnen met apparel. EN: article of clothing. EN: wearing apparel. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. ENNL: boarding pass. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Google Translate.
Nog meer van Google. Translate Instantvertaling uitschakelen. Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand.
league Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: league DE league ES league FR. Vertalingen league ENNL. de federatie v; de divisie; de band m; het bondgenootschap; de liga; de competitie v; het verdrag. mijl; bond; verbond. Bronnen: interglot; Wakefield genealogy pages. Voorbeeldzinnen met league. Uitdrukkingen en gezegdes. EN: be in league with NL: samenspannen met NL: voetbalcompetitie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. League of Arab States. League of Nations. League of Young Democrats. ENNL: electric tool. ENNL: dial teacher. ENNL: moment of inertia. ENNL: one for all, all for one. ENNL: to pursue. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
rote Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: rote DE rote ES rote FR. Vertalingen rote ENNL. de herhaling v. Voorbeeldzinnen met rote. EN: committal to memory. EN: rote learning. Uitdrukkingen en gezegdes. EN: say etc. by rote NL: van buiten machinaal opzeggen etc. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. ENNL: hibernation file. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Vertalen Engels-Nederlands, 2018-2019 e-StudieGids, Universiteit Leiden.
Geen Honours Class. Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Deze cursus is onderdeel van de minor Vertalen en kan niet afzonderlijk worden gevolgd. Het is een wijdverbreid misverstand dat iedere moedertaalspreker van het Nederlands die een redelijke kennis heeft van het Engels automatisch een goede vertaler is.
Slob Vertaling Engels-Nederlands.
Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen. Anagrammen, een bron van vermaak maar soms geheimzinnig. Loop eens hard van stapel en vind een gedicht! Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands.

Contacteer ons

Op zoek naar vertalen van engels naar nederlands?