vertalen nederlands zweeds

Nederlands-Zweeds woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Zweeds met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Zweeds. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Vertalingen Zweeds Vertaalbureau The Language Lab.
Een vertaling gaat bij ons pas de deur uit als wij 100% achter de kwaliteit staan. U kunt bij Zweeds vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische, financiële en technische vertalingen Zweeds. bekijk onze diensten.
Vertalen Nederlands to Zweeds Nederlands Zweeds Online vertaler.
De huidige pagina wordt: Vertalen Nederlands to Zweeds Nederlands Zweeds Online vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Zweeds Nederlands vertalen online Zweeds Nederlands vertaling. Nederlands Zweeds vertaler Nederlands Zweeds Vertaling Nederlands Zweeds Woordenboek Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Google Translate.
Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept.
Vertaling Nederlands Zweeds nodig? Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. ISO 17100 gecertificeerd.
Vertalingen Nederlands Zweeds. Een correcte specifiek op de Zweedse markt afgestemde vertaling van uw teksten is doorslaggevend voor uw zakelijke succes in Zweden. Goedkoop is zeker in Zweden duurkoop! U kunt niet volstaan met een Engelse versie van uw bedrijfsbrochure. Wilt u daadwerkelijk werk maken van de vele kansen die de Zweedse markt u biedt? Dan is het een absolute must uw teksten in het Zweeds te laten vertalen door een ervaren vertaalbureau met een uitgebreid netwerk in heel Scandinavië.
Zweeds vertaalbureau Textwerk kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Home Talen Zweeds vertaalbureau. Nederland staat in de top 10 van belangrijkste handelspartners van Zweden. Dit merken wij goed bij ons vertaalbureau. Zweedse vertalingen worden zeer regelmatig aan ons toevertrouwd. Wij weten hoe we kwaliteitsvertalingen kunnen leveren tegen wel 30% lagere tarieven dan andere vertaalbureaus. Geen freelancers, maar vertalers met een vast dienstverband die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal.
zweeds Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: zweeds DE zweeds ES zweeds FR. Vertalingen zweeds NLEN. Bron: Wakefield genealogy pages.; Voorbeeldzinnen met zweeds. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: Zweeds e gymnastiek EN: Swedish gymnastics. NL: een Zweeds e EN: a Swedish woman. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. In het Natuurwoordenboek staan 2 mogelijke resultaten voor zweeds. Ook in de database. NLEN: met vriendelijke groeten. NLEN: tand in de zin van inkepi. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Nederlands-Zweeds woordenboek Apps op Google Play.
Gratis woordenboek van Nederlands naar Frans en van Frans naar Nederlands. Vrij woordenboek uit het Frans in het Spaans en van Spaans naar Frans. Spoken English Guru. Small Town Solutions. Deze app is ontwikkeld met de visie van Saksham Bharat Mission.
Zweeds vertaalbureau Van Dale Vertalingen Van Dale.
Op het eerste gezicht lijkt het Zweeds wel wat op het Nederlands, maar schijn bedriegt. Als een Zweed zegt dat iets strax moet gebeuren, wil hij dat je het onmiddellijk doet, wat toch iets anders is dan ons straks. Lastig is ook dat er soms regionale verschillen zijn: een aandeelhouder heet in Zweden een aktieägere, maar in het Zweeds van Finland een aktionär.

Contacteer ons

Resultaten voor vertalen nederlands zweeds