nederlands italiaans vertalen

Italiaans vertaalbureau Ervaren native Italiaanse vertalers.
Of het nu gaat om het vertalen van een contract of een marketing vertaling, Vertaalbureau Perfect heeft kennis over diverse vakgebieden in huis. De Italiaanse taal. Vaak wordt er gedacht dat er maar één soort Italiaans bestaat. Echter kent Italiaans net als het Nederlands verschillende dialecten.
Online Italiaans Nederlands vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Italiaans Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Italiaans vertaler online Nederlands Italiaans vertaling. Italiaans Nederlands Vertaling Italiaans Nederlands Woordenboek Vertalen Italiaans naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Beëdigd tolk of vertaler Italiaans Alle vertalers van het Netwerk Vertalers Italiaans.
Zoekt u een tolkvertaler Italiaans? Een notariële akte, diploma, aangifte, contract, handleiding of website laten vertalen in of uit het Italiaans? Of zoekt u een tolk? Bekijk de lijst van onze vertalers en tolken. Neem rechtstreeks contact op met de vertaler of tolk. NVI-lid Contactgegevens Taalcombinaties Vakgebieden. Technisch-commercieel vertaler en copywriter. 035 772 22 91. 06 26 03 00 11. Engels, Frans Nederlands.
Google Translate.
Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept.
zin vertaling Nederlands-Italiaans inclusief voorbeelden.
Ik kan deze zin niet vertalen. Non sono capace di tradurre questa sentenza. Ik heb zin in uit eten vanavond. Ho voglia di andar fuori a cena stasera. Tom heeft geen zin in eten. A Tom non va di mangiare. Vertaal deze zin in het Engels.
nederland vertaling Nederlands-Italiaans inclusief voorbeelden.
Vertaling van nederland. Nederland o narticle, kikkerland o het, Holland o narticle zn. Voorbeelden in zinsverband. Ik kom uit Nederland. Io vengo dall'Olanda. Nederland is een klein land. L'Olanda' è un paese piccolo. Nederland verdiende zo de wereldbeker. L'Olanda' quindi ha meritato la Coppa del Mondo.
Nederlands-Italiaans woordenboek, Glosbe.
Glosbe woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Nederlands of Italiaans: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen.
Nederlands-Italiaans woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Italiaans met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Italiaans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Online Nederlands Italiaans vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Italiaans vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Italiaans Nederlands vertaler online Italiaans Nederlands vertaling. Nederlands Italiaans Vertaling Nederlands Italiaans Woordenboek Vertalen Nederlands naar Italiaans Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!

Contacteer ons

Meer resultaten voor nederlands italiaans vertalen