vertalen nederlands fries

NVVB akten modellen in Nederlands/Fries Nieuws Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken.
De vertalingen worden uitgevoerd door de Afûk waarmee de NVVB een langdurige samenwerking is aangegaan. De Afûk ondersteunt, in opdracht van de provincie Fryslân, met het project Gemeenten en Frysk de Friese gemeenten bij het ontwikkelen en uitvoeren van taalbeleid.
Fries vertaalbureau Ervaren Friese vertalers Garantie.
De taal wordt alleen in Friesland en een deel van het Duitse eiland Föhr gesproken. De meeste Friezen zijn meertalig en spreken ook Nederlands, Duits of Deens. Daarom kun je de meeste documenten in Friesland aanleveren in deze talen. Toch kan het zijn dat je een Friese vertaling nodig hebt van een document en in dat geval kun je eenvoudig bij Vertaalbureau Perfect terecht. Fries vertaalbureau met native speaker vertalers. Onze vertalers zijn allen native speakers. Wat zijn native speakers? Dat zijn mensen die met een taal zijn opgegroeid en deze daarom begrijpen. Een taal leren en goed kunnen spreken en schrijven betekent niet dat iemand de taal ook begrijpt. Een taal hangt namelijk samen met de cultuur in een land en deze nuances kennen alleen native speakers. Zij kunnen daarom bij het vertalen rekening houden met de doelgroep.
NederlandsFries woordenboek.
Google zoeken.
Nederlands-Fries woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Fries woordenboek. Nederlands Fries woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Fries. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
bol.com Dutch-Frisian legal dictionary 9789068905717 P. Deng Books.
The English version of our website is currently in beta testing. Please note e-mails will be sent in Dutch, but you can click on a translation option. Please bear with us, we do not have it under the knee yet. Terug naar Nederlands.
Offerte @BC Vertalingen.
Bij deze offerteaanvraag wordt ervan uitgegaan dat uw brontekst in een normaal bewerkbaar Word-bestand of Excel-bestand beschikbaar is. Als u uw brontekst in een ander soort bestand beschikbaar heeft, bijvoorbeeld PDF, wordt het vertalen meestal duurder. Vraag hier direct een offerte aan.:
Juridisch woordenboek Nederlands-Fries door Pieter Duijff Boek Managementboek.nl.
Het Juridisch woordenboek Nederlands-Fries is een unieke uitgave en bestaat uit verschillende onderdelen. Het woordenboekgedeelte Nederlands-Fries is een alfabetisch juridisch vakvertaalwoordenboek waarin de Nederlandse juridische vaktaal wordt vertaald in het Fries. Het indexgedeelte Fries-Nederlands is bedoeld als hulpmiddel om van het Fries naar het Nederlands te vertalen.
Taal in Nederland: Fries.
In enkele plattelandsgemeenten is echter de lokale naam de officile naam. Die dorpen staan aangegeven met een. De naam rechts daarvan is dan de Nederlandse naam. Daarnaast is er een lijst met landennamen en andere aardrijkskundige namen in het Fries beschikbaar.

Contacteer ons

Resultaten voor vertalen nederlands fries