vertalen noors nederlands

Vertaling Noors Nederlands Panorama Languages.
De vijf miljoen moedertaalsprekers van deze Scandinavische taal zijn een kieskeurig publiek dat u kunt overtuigen met een vertaling die is afgestemd op uw productkwaliteit. Wilt u officiële documenten vertalen en bent u op zoek naar een beëdigd vertaler Noors? Wij bieden de beëdigde vertaling Noors-Nederlands van tekst, document, certificaat, website, webwinkel, curriculum vitae, envals de vertaling van contract, octrooi, jaarverslag, getuigschrift, huwelijksakte, geboorteakte, rijbewijs, echtscheidingsvonnis, medische documentatie en wetenschappelijke teksten door native Noorse vertalers. Heeft u een technische vertaling Noors Nederlands nodig?
Nederlands Noors vertalen Noors woordenboek bokmal/nynorsk.
Typ vervolgens in het zoek" naar" vak een Nederlands woord en klik daarna op zoek. Naar de vorige pagina. Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 08-09-2008. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website. copyright www.vakantienaarnoorwegen.nl 2007 / 2008. webmaster: info@vakantienaarnoorwegen.nl disclaimer. Nederlands naar Noors vertalen Noors woordeboek Bokmal/Nynorsk.
Vertaling Nederlands Noors Vertaalbureau Tongo.
Een groot deel daarvan zijn ook nog eens native speakers. Zij vertalen dus van en naar hun moedertaal. Zo weet u zeker dat u een perfecte vertaling ontvangt. Vertaling Nederlands Noors bij Tongo. Noorwegen, hét land van de middernachtzon, prachtige natuur en fjorden.
Nederlands-Noors Bokmål woordenboek, Glosbe.
Nederlands Noors Bokmål. Nederlands Noors Bokmål. Nederlands Noors Bokmål woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Noors Bokmål. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Ervaren Noors vertaalbureau Ervaren native Noorse vertalers.
Hoewel er maar 45, miljoen mensen Noors spreken vertalen wij regelmatig naar het Noors. De reden hiervoor is dat Noorwegen een welvarend land is, door haar olie en gasindustrie. Als je zakendoet of wilt doen met een Noors bedrijf of een Noorse zakenpartner dan is het inzetten van een Noors vertaalbureau aan te raden.
Noors-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Noors å æ ø. expand_more Noors Engels. Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. Noors Engels Noors Engels. Engels Noors Engels Noors. Engels Nederlands Engels Nederlands.
Vertalen Noors to Nederlands Noors Nederlands Online vertaler.
De huidige pagina wordt: Vertalen Noors to Nederlands Noors Nederlands Online vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Noors vertalen online Nederlands Noors vertaling. Noors Nederlands vertaler Noors Nederlands Vertaling Noors Nederlands Woordenboek Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Nederlands Noors vertalen TRANSLATOR.EU.
Toevoegen aan favorieten. nederlands noors vertalen. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen. Vertalingen voorzien door. Uw vertaling invoeren. Gemiddelde beoordeling: 383., De volgende vertalers zijn ook ter uw beschikking. nederlands arabisch vertalen. nederlands bulgaars vertalen. nederlands catalaans vertalen.
Noors vertaling Nederlands-Engels.

Contacteer ons

Resultaten voor vertalen noors nederlands