oud nederlands vertalen

ONW.
500 tot 1200. Het ONW is een wetenschappelijk woordenboek, voornamelijk bedoeld voor onderzoekers op het gebied van de historische taalkunde van het oudste Nederlands. In het woordenboek zijn alle bronnen die deels Oudnederlands van karakter kunnen zijn opgenomen. Het ONW bevat 8954 trefwoorden en ca.
Historische woordenboeken.
Oudnederlands Vertaling Nederlands-Engels.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Oud Nederlands Nieuw Nederlands Translator LingoJam.
Oud Nederlands Nieuw Nederlands Translator. Ali, Arlette, Symen en Thijs. Ick maectet mijn presentatie. Oud Nederlands naar Nieuw Nederlands vertalen. Ever wanted to make a random text generator? CREATE A TRANSLATOR. Load Disqus Comments. Please enable JavaScript to view comments.
hoe vertaal je oudnederlands Vertalen.nu vraagbaak.
ik probeer dit te vertalen.: Daer en was halsberch gheen soet goet. Daer en dranc dore dat bloet. Doer die maelgien vuter huyt. Daer van sloeghen groot gheluyt. Die speanderen vanden scilde daer vloghen. Die helmen op hoer hooft die boghen. Ende ontfingen scarde ende vlegghen. Mei 30, 2017 geplaatst in Nederlands door thomerboy2017.
Nederlands-Oudnederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Oudnederlands woordenboek. Nederlands Oudnederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Oudnederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Vertalen oud Nederlandse tekst Archiefonderzoek en bronnen Stamboom Forum.
Fora Archiefonderzoek en bronnen Vertalen oud Nederlandse tekst. De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen. Naar meest recente bijdrage. Naar index van berichten. tot" deesen alien te aghtervolgen en nae te koomen, soo heeft de bestevaeder Harmen ter Nieth hier verklaert als momber en daar voor verborginge doende, dat de kinderen in geene deelen sullen benaedeelt oft kort komen, waer op gestipuleert."
Oudnederlands Nederlands woordenboek Woorden.org.
de Nederlandse taal tot 1150. Benaming voor de taalfase van het Nederlands zoals die rond het jaar 1000 bestaat en die in de 12e eeuw overgaat in het Middelnederlands. Het Oudnederlands bestaat uit ee. Het Nederlands van voor de 12e eeuw.
oud nederlands Schrijven Online.
Mijn vraag past wel bij dit topic. Ik zoek naar bronnen in de vorm van vertaalmogelijkheden om hedendaags Nederlands om te zetten in het oud Nederlands van rond 1900, het sch-Nederlandsch. Ik heb veel oude boeken, die helpen me wat op weg, dan zijn er nog wat bronnen, zoals deze.: Maar misschien heeft iemand een interessante vertaalsite ontdekt, waarmee ik b.v. het huidige Nederlands kan vertalen in oud-Nederlands?

Contacteer ons

Meer resultaten voor oud nederlands vertalen