oud hollands vertalen

oud-Hollands Nederlands woordenboek Woorden.org.
Historische Woordenboeken.
Dan hebt u een uniforme lokalisering van alle Oud en Middelnederlandse citaten in de GTB-applicatie nodig. Omdat de oorspronkelijke lokaliseringsinformatie in deze drie oudste woordenboeken op een andere manier is weergegeven, hebben we een overkoepelende categorisatie ontworpen. Meer informatie over dat systeem kunt u vinden in Mooijaart et al 2010.
woorden vertalen.
oud nederlands vertalen. tekst vertalen naar nederlands. teksten vertalen online. oud nederlands tekst. online tekst vertalen. vertalen Nederlands woordenboek Woorden.org. een tekst van het Spaans in/naar het Nederlands vertalen. 2 iets in een andere vorm weergeven. iets in daden vertalen.
oud-hollands Vertaling Nederlands-Engels.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Over Van Dale.
Oud Hollands Vertaling Nederlands-Duits.
Voorbeeldzinnen met Oud Hollands. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
FOK.nl cookie-informatie.
Als je omlaag scrollt kun je meer informatie over cookies lezen. Om gebruik te maken van onze dienst dien je tenminste 16 jaar oud te zijn, of toestemming te hebben van je ouder of voogd. Ja, ik ben tenminste 16 jaar oud of heb toestemming van mijn ouder/voogd.
Oud-Hollandsch vertalen Vertaalkompjotter Omdat normaal vertalen saaaaai is.
Hier komt de vertaling. Maar serieus, het leven is best leuk hoor" data-tegroottekstHelaas, de tekst is te groot voor deze site, om een downloadbaar bestand te maken. Maar je kan altijd de tekst kopieren" data-begintekstOm" de tekst op Facebook te delen moet je eerst de tekst kopieren met de knop hier linksonder en dan kun je die tekst weer plakken op Facebook.
Oud-Hollands in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Uitgebreide vertaling voor Oud-Hollands Nederlands in het Engels. Oud-Hollands: Woord en zin splitter gebruikt. oud: aged; ancient; old; veteran; antique; old fashioned; flat; stale; worn; decrepit; worn out; kicked off; worn with age. Holland: Netherlands; Holland; Lowlands; Kingdom of the Netherlands; The Netherlands.

Contacteer ons

Op zoek naar oud hollands vertalen?