oud nederlands vertaalmachine

Oudnederlands Nederlands woordenboek Woorden.org.
Het Nederlands van voor de 12e eeuw. taal een West-Germaanse taal die gesproken werd tussen ongeveer 800 en 1150 in delen van Nederland, België, Frankrijk en Duitsland en die de voorloper was van het. Oudnederlands is de taal die gesproken en geschreven werd tijdens de vroege middeleeuwen circa 500 tot 1150 in een deel van de gewesten die nu Nederland en België vor.
oud nederlands Schrijven Online.
Ik zoek naar bronnen in de vorm van vertaalmogelijkheden om hedendaags Nederlands om te zetten in het oud Nederlands van rond 1900, het sch-Nederlandsch. Ik heb veel oude boeken, die helpen me wat op weg, dan zijn er nog wat bronnen, zoals deze.:
Nederlands-Oudgrieks woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Oudgrieks woordenboek. Nederlands Oudgrieks woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Oudgrieks. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Oudnederlands Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Oudnederlands DE Oudnederlands ES Oudnederlands FR. Definities op Encyclo.nl: oudnederlands 6x. Vertalingen Oudnederlands NLEN. Voorbeeldzinnen met Oudnederlands.
woorden vertalen tekst vertalen naar nederlands oud nederlands vertaalmachine.
Vertaalmachine.
Latijn-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Latijn naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Latijn of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Oud Nederlands Nieuw Nederlands Translator LingoJam.
Oud Nederlands Nieuw Nederlands Translator. Ali, Arlette, Symen en Thijs. Ick maectet mijn presentatie. Oud Nederlands naar Nieuw Nederlands vertalen. Ever wanted to make a random text generator? CREATE A TRANSLATOR. Load Disqus Comments. Please enable JavaScript to view comments.
Nieuwsberichten Taalunieversum.
Oudste Nederlands online! Vanaf vandaag kunt het Oudnederlands Woordenboek ONW online raadplegen. Het is samengesteld bij het Instituut voor Nederlandse Lexicologie Leiden/Antwerpen. Dit instituut fungeert onder de koepel van de Nederlandse Taalunie. Via onw.inl.nl kan iedereen die nieuwsgierig is naar de oudste woorden van onze taal, deze gratis opzoeken en bekijken. Sommige woorden dateren al uit de zesde eeuw en zijn dus meer dan 1500 jaar oud.

Contacteer ons

Zoeken naar oud nederlands vertaalmachine