vertalen tekst

Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Sociaal tolken vertalen Informatieve vertalingen IN-Gent.
Bij ons kan je terecht voor het vertalen van een folder, uitnodiging, reglement of boodschap waarmee je een grote doelgroep wilt informeren over een maatschappelijk thema. Voor vertalingen van informatieve teksten houdt IN-Gent steeds rekening met de functie van de tekst en de bijzonderheden van de doeltaal.
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst een tekst van midden lengte. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.
Nieuws: Google Translate vertaalt geschreven tekst via camera SeniorWeb.
Veeg met uw vinger over het scherm om de tekst te selecteren die u wilt vertalen. Google Translate vertaalt de tekst. Tik op het blauwe pijltje als de tekst lang is en u de vertaling in zijn geheel wilt lezen.
Tekst laten vertalen Freelancer.nl.
Utrecht In overleg. Margé Hof-Noordmans Tekst en Vertaling. 50 euro p/u. Pieter Reintjes Tekst en Vertaling. Utrecht 60 euro p/u. Laatste opdrachten voor categorie Tekst en Vertaling. Anderen zochten ook op.: Wat kost een vertaler. SEO tekst vertalen. Website teksten vertalen.
Tekst Vertalen vacatures, werk in Amsterdam Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Tekst Vertalen in Amsterdam. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Vertaal tekst vertalen 42 talen vertaling van een tekst SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Vrije Tijd Vertalen. Gratis vertalen van/naar 42 talen. Wisselkoersen en wereldprijzen. Spijtig genoeg is het momenteel niet meer mogelijk om nog vertalingen te doen. Deze dienst was in samenwerking met Google. Google is echter gestopt met het ondersteunen van vertalingen.
Tekst scannen en vertalen Vertaler app Xerox.
hebben die niet aarzelen om met elkaar te praten. Het is nooit te laat om te translate. En het is nooit te vroeg om de manier te veranderen. waarop uw mensen communiceren. Op zoek naar slimmere manieren om te vertalen?
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.

Contacteer ons

Op zoek naar vertalen tekst?