zin vertalen

Vertaalgeheugen Wikipedia.
Ook als een nieuw te vertalen zin sterk overeenkomt met een eerder vertaalde zin, resulteert dit in een match waarbij de vertaler de eerdere vertaling alleen nog maar hoeft te redigeren in plaats van helemaal opnieuw te vertalen. Een te vertalen tekst kan, mits elektronisch beschikbaar, door een vertaalgeheugensysteem worden geanalyseerd om een exacte telling te bepalen: het aantal nieuw te vertalen woorden, het aantal woorden in zinnen die binnen de tekst herhaald worden, het aantal woorden in zinnen die identiek zijn aan zinnen die in de database zijn opgeslagen, en het aantal woorden in zinnen die gelijkenis vertonen met zinnen in de database.
Zin vertalen in het Fries Schrijven Online.
Zin vertalen in het Fries. login of registreer om te reageren. 14 reacties Laatste bericht. 11 januari 2009 1713.: Sinds: 22 Mrt 2007. Zin vertalen in het Fries. Ik ben het herschrijfproces van mijn roman aan het afronden, maar zit nu met een probleempje.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor taaltrainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
in die zin Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
in die zin. in" die zin" vertalen Engels. in" die zin" in het Engels. in die zin bw. to that effect. Vertalingen en voorbeelden. Mis je een bepaalde vertaling hier? comment Laat het ons weten. Vertalingen en voorbeelden. NL in die zin.
zin Vertaling Nederlands-Frans.
zin voor initiatief. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Certamina: Vertalen.
Heeft het nog zin om tragedies metrisch te vertalen in een tijd waarin geen enkele acteur in staat is zon tekst op een behoorlijke wijze te debiteren en geen enkele toeschouwer een jambe van een dactylus kan onderscheiden? Wordt een epos niet beter in proza vertaald op een ogenblik dat alle verhalende teksten maat en rijmloos zijn?
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
zin vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
Deze zin niet vertalen! Ne traduisez pas cette phrase! Dit is geen zin. Ceci n'est' pas une phrase. Je moet deze zin onthouden. Vous devez mémoriser cette sentence. Deze zin bevat zeven woorden. Cette phrase est formée de sept mots.
zin vertaling Nederlands-Engels inclusief voorbeelden.
Ik kan deze zin niet vertalen. I'm' not able to translate this sentence. Ik heb zin in een drankje. I feel like having a drink. Ik had zin om te gaan wandelen. I felt like going out for a walk.

Contacteer ons

Zoeken naar zin vertalen